Repertoire

 

 

VOORSTELLING TONEELGROEP HEMMEN AFGELAST

 

 

Nu de anderhalve-metermaatregel voorlopig van kracht blijft, hebben we besloten onze voorstelling Wilhelmina: Je maintiendrai / Ondertussen in de Betuwe voor dit jaar af te gelasten.

Officieel hoeven wij als spelers de anderhalve meter niet in acht te nemen. Maar voor ons, die elkaar ook buiten de toneelvereniging regelmatig tegenkomen, voelt het wel erg vreemd om nu eens wel en dan weer niet afstand tot elkaar te houden.

Daarnaast kunnen we in het Dorpshuis de anderhalve meter voor hoogstens 25 bezoekers per avond garanderen, wat de voorstelling naar verhouding te kostbaar zou maken.

We gaan dus niet spelen in oktober. Dat spijt ons erg.

Omdat we deze voorstelling, waar we zo blij mee waren, niet zomaar achter ons kunnen laten, gaan we onderzoeken of we die 'coronaproof' kunnen maken, zowel voor ons zelf als voor ons publiek.

Mocht dat niet lukken, dan maken we een andere voorstelling-op-anderhalve-meter, zodat we volgend voorjaar hoe dan ook een stuk op de planken kunnen zetten.

U hoort van ons!

Degenen onder u die al kaarten gekocht hebben voor de voorstelling in april/oktober hebben persoonlijk bericht ontvangen over de afhandeling van hun reservering en restitutie van de kosten. 

Hebt u kaarten gekocht, maar geen bericht ontvangen? Misschien zit het in de spam. Anders graag een berichtje via het contactformulier.